kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na seminar „Kako do novih EU fondova za mala, srednja i velika preduzeća“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) organizira i ovim putem Vas poziva na jednodnevni seminar na temu „Kako do novih EU fondova za mala, srednja i velika preduzeća“, koji će se održati u petak, 08.10.2021. godine u prostorijama VTK BiH u Sarajevu, ulica Branislava Đurđeva 10.

Seminar će pružiti sveobuhvatan pregled mogućnosti finansiranja projekata iz novih EU fondova (2021-2027), otvorenih konkursa za BiH i “EU paket” za Zapadni Balkan koji je najveći u historiji EU i Zapadnoga Balkana.

Predavač na seminaru je mr.sc. Boško Nektarijević. Trenutno radi na poziciji glavnog eksperta za EU fondove i investicije u Evropskoj trening mreži. Ima preko 20 godina iskustva u radu sa EU projektima i programima na pozicijama Senior Expert-a u preko deset zemalja.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 200,00 KM + PDV, a u cijenu je uključeno:
• Prisustvo predavanjima/nastavi (7 školskih sati)
• Certifikat European Training Academy
• Certifikat Vanjskotrgovinske komore BiH
• Elektronska prezentacija/materijali predavača
• Ručak i osvježenje na pauzama
• Radni pribor

Kompanije, institucije i organizacije koje izvrše prijavu 3 (tri) ili više uposlenika, ostvaruju popust od 10% na ukupnu cijenu kotizacije.

Prijava učešća na seminar se vrši popunjavanjem online prijavnog obrasca, a krajnji rok za podnošenje prijave je ponedjeljak, 04.10.2021. godine do 12:00 sati.

Više informacija o ciljnoj skupini, sadržaju edukacije, temama, programu i predavaču, možete pronaći u Pozivnom pismu & Programu (dokument u prilogu), upitom na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba ili pozivnom na broj telefona 033/566-204.

PRILOG: Pozivno pismo & Program

 

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X