kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na prezentaciju programa „Strategy in Action (SIA)“

VTK BiH je organizuje prezentaciju  i poziva predstavnike poslovne zajednice u Bosni i Hercegovini na predavanje i prezentaciju programa Strategy in Action (SiA). Predavanje će održati prof.dr. Davide Sola, vodeći svjetski stručnjak za poslovnu strategiju. Predavanje i prezentaciju organizuje Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) u suradnji s COTRUGLI Business School. Predavanje će se održati u prostorijama VTK BiH (velika sala u prizemlju), ulica Branislava Đurđeva 10, Sarajevo, dana 31. januara 2024. godine od 10.00 do 12.45 sati.

Predavanje je namijenjeno vlasnicima, osnivačima i vodećim rukovodiocima u malim i srednjim preduzećima. Cilj predavanja je približiti polaznicima pojam strategije i njenu važnost u poslovanju, te upoznati polaznike sa mogućnostima i dobrobitima koje malim i srednjim preduzećima može pružiti pohađanje kompletnog programa Strategy in Action (SiA). Nakon predavanja, polaznici će moći da objektivno sagledaju kapacitete i mogućnosti razvoja svoje firme i ostvare uvid u veoma korisne alate i znanja za razvoj kompanija – kako kvalitetno postaviti i sprovoditi strategiju rasta i razvoja.

Učešće na predavanju Strategy in Action (SIA) je besplatno za članice VTK BiH, uz obaveznu prijavu učešća, popunjavanjem online prijavnog obrasca, najkasnije do ponedjeljka, 29. januara 2024. godine. Broj učesnika ispred jedne kompanije je ograničen na tri (3). Program sa satnicom, reference predavača/govornika i više informacija o COTRUGLI Business School i Strategy in Action (SIA) programu možete pronaći ovdje.

Back To Top
X