kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na online radionicu

USAID projekat “Diaspora Invest” Vas poziva na online radionicu pod nazivom “Šta obuhvata tehnička podrška kompanijama?”, koja je zakazana za 12.2.2024. godine (14h – 15h).

Na radionici ćemo diskutovati o programu tehničke podrške USAID projekta “Diaspora Invest”, te podijeliti sa Vama mogućnosti saradnje u pronalaženju kvalificiranih kompanija koje mogu primiti ovu vrstu podrške. Ovo je prilika za istraživanje načina saradnje u okviru aktivnosti USAID Projekta “Diaspora Invest”, koji pruža direktnu razvojnu podršku kompanijama u Bosni i Hercegovini. Kao predstavnici komora, agencija, udruženja i organizacija koje podržavaju poslovni razvoj, Vaša uloga je od suštinskog značaja za povezivanje naših usluga i prilika sa Vašim članstvom i Vašim klijentima.

USAID projekat “Diaspora Invest” fokusiran je na podršku mladim kompanijama koje imaju poslovnu vezu sa bh. dijasporom i koje se bave sektorima proizvodnje i razvoja vlastitih usluga/rješenja. Naš cilj je pružiti im tehničku podršku, obuku, poslovno savjetovanje i pomoći im da ostvare izvoz proizvoda i usluga na inostrana tržišta. Kroz saradnju s vama, želimo identificirati kvalifikovane kompanije koje mogu imati koristi od naših programa i resursa. Vaša ekspertiza i mreža kontakata mogu biti ključni u ovom procesu, zbog čega je ova radionica upravo usmjerena na pružaoce usluga.

Zato vas pozivamo da se pridružite našoj online radionici kako bismo razgovarali o načinima saradnje i kako biste bolje razumjeli kako USAID Projekat “Diaspora Invest” može koristiti kompanijama u vašoj oblasti.

Registrovati se možete na linku.

Link za Zoom ćete dobiti putem e-maila potvrde učešća.

Back To Top
X