kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv bh. kompanijama na prezentaciju Chatbot-a na web-stranici VTK/ STK BiH i seminar o automatiziranoj komunikaciji i vještačkoj inteligenciji

Vanjskotrgovinska/ Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine učesnik je projekta “Poboljšanje usluga MSP upotrebom modernih tehnologija automatizirane komunikacije” koji implementira češka ICT kompanija GEOtest a.s., a uz podršku vlade Republike Češke kroz Aid4Trade program.

Projektom je planirano održavanje seminara za osoblje Komore i zainteresovane bh. firme, u Sarajevu i uredima u Banjaluci i Mostaru, čija će tema biti mogućnost upotrebe modernih automatiziranih načina komunikacije, prezentacija chatbota instaliranog na web-stranici Komore, te mogućnosti njegovog korištenja od strane bh. kompanija i drugih korisnika.

Program seminara možete pronaći ovdje.

Pozivamo zainteresovane privredne subjekte i institucije da prisustvuju seminaru u Sarajevu ili uredima VTK/ STK BiH, te se pobliže upoznaju sa ovim korisnim alatom i aspektima primjene automatizirane komunikacije zasnovane na vještačkoj inteligenciji.

 

Izvor:https://komorabih.ba/

Back To Top
X