kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Međunarodni sporazum između Evropske unije i Bosne i Hercegovine o učešću Bosne i Hercegovine u programu Unije Horizon Europe – Okvirni program za istraživanje i inovacije

Novi EU programi koji će se provoditi u periodu 2021-2027 zahtijevaju pojedinačno pristupanje Bosne i Hercegovine svakom programu koji je otvoren za nas. Ministarstvo civilnih poslova BiH je u toku omogućavanja pravnog okvira za pristupanje Bosne i Hercegovine EU programu za istraživanje i inovacije “Horizon Europe” i učešće pravnih lica iz Bosne i Hercegovine u konkursnim procedurama Programa.

Otvorene su konsultacije vezane za međunarodni sporazum između Evropske unije i Bosne i Hercegovine o učešću Bosne i Hercegovine u programu Unije Horizon Europe – Okvirni program za istraživanje i inovacije.

Dokumenti

 Međunarodni sporazum između Evropske unije i Bosne i Hercegovine o učešću Bosne i Hercegovine u programu Unije Horizon Europe – Okvirni program za istraživanje i inovacije.

 Prilog 1 Međunarodni sporazum Horizon Europe.docx

ekonsultacije.ba

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/vijesti/seminari-treninzi/medunarodni-sporazum-izmedu-evropske-unije-i-bosne-i-hercegovine/

Back To Top
X