kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

JOŠ JEDAN U NIZU USPJEŠNO REALIZOVAN KURS U AGENCIJI ZEDA DIGITALNI MARKETING „Kako prodavati proizvode i usluge na internetu?!“

U periodu od 18. do 27. juna 2019. godine, Zenička razvojna agencija ZEDA organizovala je kurs digitalnog marketing pod nazivom „Kako prodavati proizvode i usluge na internetu“ koji je održan u prostorijama Impulsnog kreativnog centra Agencije ZEDA.
Društvene mreže Facebook i Instagram danas su povoljno tržište na kojem možete da promovišete i prodajete svoje proizvode i usluge.

Kurs je učesnicima omogućio da na jednom saznaju sve što im je potrebno kako bi ovladali Facebook i Instagram oglašavanjem. Imali su priliku da nauče kako da na internetu pronađu kupce za svoje proizvode i usluge.

Učesnici su naučili:

• Kako na internetu pronaći kupce za svoje proizvode i usluge
• Samostalno upravljanje promotivnim kampanjama na internetu
• Kako brendirati sebe i svoj biznis na internetu
• Šta potencijalni klijenti očekuju od vas
• Kako postaviti reklamu koja daje rezultate
• Kako pratiti rezultate kampanja i izračunati isplativost
• Kako smanjiti troškove ulaganja u marketing

Na kursu su učestvovali vlasnici i zaposleni u start-up kompanijama, osobe koje rade u prodajnim/marketing odjeljenjima, osobe koje se već promovišu putem društvenih mreža, studenti ekonomskog i srodnih fakulteta, osobe koje žele biti konkurentnije na tržištu rada, ostali koje interesuje prodaja/promocija putem interneta.

“Posebno me raduje činjenica da su na edukaciji bili i mlađi i stariji, te da su pokazali veliki interes. Imali su mnogo pitanja iz prakse, na koja su nadam se dobili konkretne odgovore. Učesnici su bili iz različitih biznisa, ali i oni koji će tek početi da se bave biznisom”, rekao nam je Admir Velić, voditelj kursa.

Nakon uspješno završenog prvog kursa iz digitalnog marketinga najavljujemo da ćemo već početkom jeseni organizovati novi ciklus edukacije iz Facebook i Instagram oglašavanja, ali i napredni kurs koji će uključivati Google oglašavanje.

Back To Top
X