kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

GRAD ZENICA I AGENCIJA ZEDA ORGANIZOVALI EDUKATIVNO-ZABAVNI PROGRAM O ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI ZA DJECU/ „I ja čuvam Planetu!“

Večeras, u vremenu od 18:00 do 20:00 sati u Shopping centru Džananović Zenica, Grad Zenica i Agencija ZEDA pripremili su pravi spektakl za najmlađe sugrađane. Edukativno – zabavni program tokom kojeg su djeca naučila kako dati lični doprinos očuvanju Planete i kako loše navike zamijeniti dobrima, imao je za cilj podizanje svijesti o važnosti očuvanja životne sredine i obnovljivih izvora energije građanima Zenice s akcentom na djecu vrtićkog i školskog uzrasta.
Pozitivne navike treba usvajati i njegovati od djetinjstva pa su Grad Zenica i Agencija ZEDA za mališane pripremili bogat program tokom kojeg su učili i zabavljali se istovremeno.
Uz pomoć divnog tima iz Tropika, program je bio nezaboravan. Maskote, klauni, kreativne radionice, plesna zabava, predstave, takmičenja i brojne nagrade samo su dio programa tokom kojeg su djeca naučila mnogo informacija o štednji energije.
Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koju Grad Zenica i Agencija ZEDA organizuju iz oblasti energetske efikasnosti.
👏Bravo mališani!
👉Pozivamo vas da pratite stranicu Agencije ZEDA jer u ponedjeljak raspisujemo nagradni konkurs na kojem će djeca moći osvojiti super nagrade tako što će pokazati koliko su kreativni,a o čemu se tačno radi,saznaćete u ponedjeljak 🖌🎨🎁
Back To Top
X