kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV NA SAJAM „URBAN INTERIOR DESIGN“ 2024.

„URBAN INTERIOR DESIGN“ 2024.-sajam namještaja,uređenja interijera-exterijera,dekora i prateće opreme
ZENICA 2024.-ARENA
04.12. – 07.12.2024. godine

Poštovani ,
Pozivamo vas da budete dio jedne nove,fantastične priče u poglavlju sajmova namještaja u Bosni i Hercegovini koja predstavlja regionalno središte za sajamsku promociju i razvoj domaćih i međunarodnih brendova,uvid u najnovije trendove,inovacije,dizain i napredne tehnologije industrije namještaja, u modernoj i najvećoj dvorani Zeničko-dobojskog kantona poznatoj kao ARENA sa izlagačkim dijelom prostora na preko 3.000 m2, koja se nalazi u samom srcu Zenice !

Urbana verzija festivala iz oblasti uređenja interijera-exterijera, dekora, tehnike i prateće opreme održat će se od 04. do 07.Decembra 2024.

Urban Interior Design je prva tematski orijentirana manifestacija u ovom dijelu Bosne i Hercegovine na kojoj će svi poslovni ljudi kao i posjetioci imati priliku saznati sve vezano za kompletno uređenje doma, poslovnog prostora, enterijera-exterijera, od odabira materijala do finalnog proizvoda,uz savjete stručnjaka i najbolja-najsavremenija rješenja. Četverodnevni međunarodni događaj bit će mjesto susreta proizvođača namještaja, distributera, dizajnera, inženjera,arhitekata, trgovaca, investitora kao i šire javnosti koji će okupiti poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti namještaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju krativnu budućnost iz domene pametnih kuća!

Pored izložbenog dijela svim učesnicima nudimo i brojne paralelne programe: stručna predavanja i panel diskusije,radionice o trendovima u dizajnu,upotrebi određenih materijala.

Sa zadovoljstvom želimo naglasiti da će svoje bogato znanje kao i iskustvo podijelit sa nama kroz panele na centralnoj bini festivala i Institut za drvne tehnologije „Selman Selmanagić“ kao i jedina laboratorija u BIH za ispitivanje sigurnosti proizvoda „LIND“ koja ispunjava zahtjeve standarda BAS EN ISO/IEC 17025:2018 za mehanička ispitivanja namještaja, opreme za dječija igrališta i građevinske stolarije a koja djeluje u sklopu Zeničke razvojne agencije ZEDA d.o.o. koja nastupa i kao partner-prijatelj sajma Urban Interior Design 2024., „Udruženje privrednika- Zenica“ kao i Arhitektonski Fakultet-Sarajevo.

„Urban Interior Design 2024“-Arena, je zasigurno sajam na kojem će SVI- posjetioci ili poslovni kupci,potencijalni partneri imati priliku pored svih saznanja,noviteta iz pomenute oblasti i da uspostave poslovne kontakte,da pregovraju o suradnji,zaključe poslovne sporazume i ostvare prodaju,da iskoriste izvanrednu platformu za umrežavanje i promociju poslovnih aktivnosti koja će se takođe kao novitet predstaviti na sajmu!

Sve dodatne informacije,cjlokupna ponuda kao i prijavni obrazac,kontakt:

061 266803, 062 122427 ; email: urbaninteriordesign2024@gmail.com

Direktor festivala: Vildana Baždarević

Back To Top
X