kalendar

August 4, 2020
  • Budi kreativan i ti!

skip to Main Content

Yunus & Youth obuka za društvene preduzetnike

Yunus & Youth Obuka Za Društvene Preduzetnike

Objavljen je poziv za Yunus & Youth onlajn obuku namijenjenu mladim društvenim preduzetnicima. Obuka se sprovodi u trajanju od šest mjeseci, a nakon završetka učesnici će imati priliku da dobiju sredstva za sprovođenje kreiranog projekta.

 

OBLAST

Društveno preduzetništvo

 

OPIS

Učesnici će imati individualno mentorstvo od strane stručnjaka u društvenom preduzetništvu, a prisustvovaće i vebinarima koje će voditi profesionalci u navedenoj oblasti. Učesnici će zajedno sa mentorima raditi na poslovnom planu i razvoju projekta. Oni če imati podršku u cijelom procesu, uključujući strateške planove, modele prihoda, marketing, finansiranje, i drugo. Prednost će imati projekti koji se bave ciljevima održivog razvoja, manjinama, raseljenim licima i osobama sa invaliditetom. Na kraju programa, kandidati će predstaviti svoje projekte pred potencijalnim investitorima i tako imati priliku da dobiju sredstva za realizaciju projekta.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta starosti od 18 do 30 godina. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://yunusandyouth.com/apply/

 

ROK ZA PRIJAVU

16. februar 2020. godine

 

Detaljnije: https://yunusandyouth.com

 

Izvor: https://mladiinfo.me/

 

Back To Top
X