IV Međunarodni sajam “SARAJEVO4WALLS” kao najveći do sada realizuje se u dvije hale, na prostoru od preko 12.000 m2 i sa do sada najvećim brojem izlagača. Očekujemo prisustvo preko 100 kompanija koje će predstaviti svoje proizvode iz segmenta uređenja enterijera i eksterijera.

Sajam je otvoren za sve kompanije koje proizvode ili zastupaju namještaj svih vrsta i namjena, rasvjetu, podne obloge, kupatilski namještaj, krovove, drvenariju, boje i lakove, repromaterijal, uređenje enterijera i sve potrebno za eksterijer.

Nadamo se posjeti preko 25 000 posjetilaca.

Radno vrijeme sajma:

Četvrtak-Subota

10:30 – 19:00

Nedjelja

10:30 – 17:00

Sajam Sarajevo 4 Walls 2019

Poštovani posjetioci, izlagači i poslovni partneri,Hvala vam što ste bili dio pozitivne priče i što ste svojim učešćem pomogli realizaciju 3. Međunarodnog sajma u oblasti namještaja, uređenja enterijera i eksterijera „Sarajevo 4 Walls“ u 2019. godini!Još jednom smo pomjerili granice i dokazali da je sajam "Sarajevo 4 Walls" najveći i najposjećeniji međunarodni sajam u Bosni i Hercegovini. Na Sajmu je učestvovalo preko 100 izlagača.U toku Sajma su održane panel diskusije i dodijeljene dvije nagrade. Prema ocjeni stručne komisije, nagrade su dobile kompanije "Sella" i "Woodlab", i to kako slijedi: 1. Nagrada za dizajn izložbenog prostora – kompanija "Sella";2. Specijalna nagrada za inovativnost – kompanija "Woodlab".Svi posjetioci Sajma su kupovinom ulaznica direktno učestvovali u humanitarnoj akciji u okviru koje će prikupljena sredstva biti donirana "Roditeljskoj kući" i projektu "Ispuni mi želju". U toku kampanje smo za naše fanove na Facebook-u i Instagramu u saradnji sa našim partnerima kompanijama "Malagić", "Viva namještaj" i "MODA Life BiH" organizovali nagradne igre u okviru kojih su nagrade uručene najsretnijim fanovima. Nastavite nas pratiti i dalje, do naredne godine vas očekuju mnoga iznenađenja i noviteti. Vidimo se!Vaš "Sarajevo 4 Walls" tim.#Sajam #Sarajevo4walls #Pozitivnapriča

Gepostet von Sajam Sarajevo 4 Walls am Dienstag, 16. April 2019