kalendar

December 9, 2021
  • TRENING "ZAPOČNI SVOJ POSAO"

December 14, 2021
  • Budi kreativan i TI!

skip to Main Content

PROJEKTNI TIM AGENCIJE ZEDA SA PREDSTAVNIKOM USAID WHAM projekata ANALIZIRAO DOSADAŠNJE REZULTATE Digital Design and Manufacturing – DDM PROJEKTA

U januaru 2021. godine, ZEDA je održala sastanak sa predstavnikom USAID WHAM projekata koji finansira  projekat Digital Design and Manufacturing – DDM, a koji implementira ZEDA.

Na sastanku su analizirane dosadašnje aktivnosti koje su realizovane u okviru ovog projekta, te su prezentovane aktivnosti koje slijede.

Predstavnik USAID WHAM projekta g. Amar Brkan, Business Facilitator je izrazio zadovoljstvo do sada realizovanim aktivnostima.

ZEDA u okviru ovog projekta trenutno provodi prvi ciklus edukacija 3D modeliranja.

Napominjemo:

Projekat Digital Design and Manufacturing – DDM ima za cilj unapređenje konkurentnosti kompanija kroz programe edukacija za korištenje specijaliziranih digitalnih programa, te kreiranje prilika za studente i nezaposlene za sticanje novih kvalifikacija radi unapređenja konkurentnosti na tržištu rada i lakše zaposlenje.

Ovaj projekat finansira USAID WHAM, a ukupna vrijednost projekta iznosi 35.032,92 KM.

Uskoro ćete biti obaviješteni o novim aktivnostima koje će se realizovati u okviru ovog Projekta, a više informacija možete saznati na https://zeda.ba/category/wham-ddm/

Back To Top
X