kalendar

Nothing from July 1, 2020 to August 1, 2020.

skip to Main Content

Prijavite se za stipendije kompanije MyUS

Prijavite Se Za Stipendije Kompanije MyUS

Kompanija MyUS objavljuje konkurs za stipendije namijenjene studentima koji studiraju u inostranstvu ili su u prethodne dvije akademske godine učestvovali u nekom programu studentske mobilnosti.

 

OBLAST
Sve oblasti

 

OPIS

Kandidati treba da napišu esej koji može sadržati najviše 500 riječi, a u njemu treba da ispričaju zašto su se opredijelili za međunarodni program studiranja, kako će to iskustvo obogatiti njihove studije, kako će to uticati na njihovo razumijevanje drugih kultura, kakav uticaj će ostvariti na njihov budući poslovni uspjeh i kako će ih učiniti konkurentnijim na današnjem tržištu rada. Stipendija se dodjeljuje u iznosu od 2500 dolara i može se koristiti za potrebe školovanja.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Neophodno je da aplikanti imaju status redovnog studenta i da nisu prekidali studije, osim u slučaju bolesti, nepredviđenih okolnosti ili služenja vojnog roka.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite mejl na: scholarships@myus.com. Uz prijavu je potrebno priložiti esej, jednu individualnu fotografiju, druge dodatne informacije koje su relevantne za vašu priču.

 

ROK ZA PRIJAVU

1. maj 2020. godine

Detaljnije: https://www.myus.com/…/the-global-perspectives…/

 

Preuzeto: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X