kalendar

June 14, 2021
  • II ciklus edukacije u okviru projekta Digital Design & Manufacturing

June 16, 2021
  • II ciklus edukacije u okviru projekta Digital Design & Manufacturing

June 18, 2021
  • II ciklus edukacije u okviru projekta Digital Design & Manufacturing

skip to Main Content

“Pohvali biznis” – nova rubrika u loncu!

Lonac.pro:

“Od početka pandemije u BiH pa do danas obilato koristim online kupovinu, kupujući sve i svašta. Prvo sam počela s kupovinom voća i povrća, onda je uslijedila kupovina zdravih proizvoda, sokova, čajeva, džemova a onda i odjeće, obuće, nakita, sitnih darova. Neki proizvodi su bili mačak u vreći, ni blizu onog što sam vidjela na prodajnoj stranici kompanije, a neki su izgledali puno bolje uživo u odnosu na fotografije koje je kompanija postavila na svom prodajnom kanalu.

Iskoristit ću lonac.pro zajednicu da, s vremena na vrijeme, zasluženo pohvalim neke biznise i ukažem na dobre prakse online prodaje koji svima mogu biti od koristi.

Danas, hladne glave ali toplog srca, ide moja pohvala za  G WOOD i njihov proizvod – daska za posluživanje.

Dasku sam uočila na Facebook stranici G WOOD i odmah je naručila. G WOOD daske su napravljene u tradicionalnoj rezbarskoj radnji OR “Rezbarije Goletić” iz Živinica. Svaki proizvod je ručno rađen, spoj tradicije i modernog dizajna. Moja daska je stigla kada je i dogovoreno, tačno na vrijeme, lijepo upakovana i spremna da bude darovana. Otvorila sam interesantno pakovanje  da provjerim da li je sve ok i pozitivno se iznenadila izgledom i kvalitetom.

Kad je pošiljka stigla na moju adresu, nakon pet minuta uslijedila je poruka od G Wooda sa informacijama o održavanju  i upitu da li sam zadovoljna daskom. Nakon što sam se zahvalila i pohvalila proizvod, zamoljena sam da ostavim recenziju. što sam odmah i uradila:  Pohvalila biznis i proizvod jer su zaslužili, idemo dalje 🙂 Kupujmo domaće!!!

Slobodno nastavite niz… Koga biste vi pohvalili?

▪️ G WOOD je prvi biznis koji je Sejdefa Bašić, direktorica za kolektivni impakt u Fondaciji Mozaik, predstavila i iz iskustva preporučila. 😊 Ne propusti pročitati u komentarima i preporuke za druge biznise, među kojima su i oni koje smo intervjuisali u loncu 2020. godine (https://www.lonac.pro/topic/oreabazaar) – Flora Handmade, Waga Wood, Lumiere-prirodna kozmetika, Freya design, Tochak balance bicycle, Prirodna Kozmetika Gloria, Dawood, Sherbetlook, Zilla The Momzilla, Ivy Q Studio, Suvenirnica Mević i… nastavi niz. 💌 Koji biznis ti želiš pohvaliti i zašto? Piši nam u loncu!”
Izvor: https://www.lonac.pro/
Back To Top
X