kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA NA KONFERENCIJI “ŽENSKO PODUZETNIŠTVO – INOVACIJE I ODGOVOR NA PANDEMIJU COVID – 19”

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTKBiH) i Sektorska grupa za žensko preduzetništvo Evropske preduzetničke mreže (WEG), zajedno sa suorganizatorima i partnerima iz Evropske preduzetničke mreže, organizovala je veliki hibridni događaj pod nazivom: „Žensko preduzetništvo-inovacije i odgovori na pandemiju COVID-19“.

Kao član Evropske poduzetničke mreže (EEN), Agencija ZEDA je uzela učešće na ovom događaju.

Plenarne sesije i virtualni (online) poslovni susreti su se održali 25. i 26.05.20201. u hotelu Hills, Ilidža, Sarajevo, a u organizaciji Evropske preduzetničke mreže, a sam događaj je hibridnog i regionalnog karaktera, kao najbolja kombinacija “off/on-line” sadržaja, te je fokus na ženskom preduzetništvu. Glavni cilj događaja bio je promocija ženskog preduzetništva i njihovog inovativnog pristupa, kako kod internacionalizacije njihovog poslovanja, tako i kod traženja rješenja, kao odgovora na novonastale poslovne uslove uzrokovane pandemijom COVID-19.

Događaj se sastojao od plenarnih sesija s prezentacijama i obraćanjima, nakon čega su uslijedila dva panela i dvodnevni virtualni (online) b2b sastanci.

Back To Top
X