kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

ZEDA USKORO POČINJE REALIZACIJU NOVOG CIKLUSA KREATIVINIH RADIONICA/“BUDI KREATIVAN I TI!“

Otkako je Agencija ZEDA u 2019. godini počela realizaciju projekta „Budi kreativan i TI!“, interesovanje za učešće na kreativnim radionicama koje se realizuju u okviru ovog Projekta je ogromno što je indikator da su naše sugrađanke izuzetno zainteresovane za učenje novih tehnika, sticanje novih vještina i jačanje kompetencija, na šta smo izuzetno ponosni.

Nove tehnike,

nove vještine,

nova poznanstva ali i prijateljstva,

nova partnerstva,

nove ideje,

nove prilike,

novi koraci…

Dosadašnje radionice rezultirale su pokrenutim art stranicama, usavršavanjem naučenih tehnika, novim saradnjama, onima koji su već pokrenuli ozbiljnu art priču kao i onima koji su na odličnom putu da to učine.

Nagradne igre trajale su tokom cijele 2020. godine, a bile su prilika koju su prepoznali ZEDA i Fedi d.o.o. kao motivaciju za kreativce da za kreativnost budu nagrađeni i da kreirajući osvoje repromaterijal koji će im pomoći da budu još kreativniji i motivisaniji.

Odlukom Agencije ZEDA zbog internih procedura, učešće na radionicama će se simbolično naplaćivati  (10 KM), a na kraju projektnog ciklusa, novac prikupljen od učešća će se iskoristiti kako bi se na prigodan način nagradili učesnici koji su nakon učešća na radionicama pokazali najviši stepen primjene naučenog.

Nove radionice, nova pravila učešća!

Nove ideje, nove šanse za učenje!

Sa nama isprobavate, smišljate, kreirate!

Zajednički otvaramo vaša vrata za novi hobi koji ćete pretvoriti u biznis!

Danas hobi, sutra posao!

 

Napominjemo:

Cilj projekta „Budi kreativan i ti!“ je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje žena.

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Kreativne radionice su prilika da saznaš da li nešto možeš, na koji način se nešto kreira, da naučeno usavršiš i pretvoriš u biznis. Mogu drugi, zašto ne i TI?

„Budi kreativan i Ti!“

Danas hobi,sutra posao!

Koja radionica slijedi i kako se prijavite saznajte prateći www.zeda.ba ili Facebook ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/?ref=bookmarks

 

 

Back To Top
X