kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA ZA UVOĐENJE INOVACIJA U MSP SA PODRUČJA GRADA ZENICE

U okviru projekta SBA u BiH, Eda – Agencija za razvoj preduzeća, u saradnji sa Zeničkom razvojnom agencijom
ZEDA i Službom za privredu i upravljanje razvojem Grada Zenice, raspisuje javni poziv za dostavljanje prijava za uvođenje inovacija u MSP sa područja Grada Zenica.
Cilj javnog poziva je unapređenje konkurentnosti MSP sa područja grada Zenice, kroz proces uvođenja inovacija koji obezbjeđuje unapređenje postojećih ili razvoj novih proizvoda/usluga ili procesa u poslovanju.
Ukupan raspoloživi iznos za sufinansiranje konsultantskih usluga za ovaj javni poziv je 100.000 KM. 𝗠𝗮𝗸𝘀𝗶𝗺𝗮𝗹𝗮𝗻 𝗽𝗼𝗷𝗲𝗱𝗶𝗻𝗮𝗰̌𝗻𝗶 𝗶𝘇𝗻𝗼𝘀 𝘀𝘂𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘀𝗶𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗶𝘇 𝘃𝗮𝘂𝗰̌𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮 𝗶𝘇𝗻𝗼𝘀𝗶 𝟭𝟰.𝟬𝟬𝟬 𝗞𝗠, 𝗱𝗼𝗸 𝗷𝗲 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺𝗮𝗹𝗻𝗶 𝗶𝘇𝗻𝗼𝘀 𝟱.𝟬𝟬𝟬 𝗞𝗠. Podnosioci prijava su dužni obezbijediti sufinansiranje predloženih konsultantskih usluga iz sopstvenih izvora, u skladu sa navedenim u Uputstvu.
❗ Izbor korisnika će se vršiti prema redoslijedu dostavljanja prijava, do utroška raspoloživih sredstava, s tim da je krajnji rok za dostavljane prijava 31.03.2021. godine, do 15 sati.
👉 Javni poziv sa Uputstvom za prijavu i pratećim obrascima dostupan je na: https://edabl.org/wp-content/uploads/2021/02/JP-vaučer-program.pdf

Projekat „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“, finansira

Embassy of Sweden in Sarajevo.
Back To Top
X